Poćetino je prošlost  ko će sledeći dobiti otkaz u Premijer ligi?

Izvor: B92, 25.Nov.2019, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poćetino je prošlost " ko će sledeći dobiti otkaz u Premijer ligi?

Premijer liga je dostigla kritičan period u sezoni kada brojni menadžeri strepe da bi mogli dobiti otkaz.

Maurisio Poćetino nije dočekao decembar, a pitanje je da li će i mnogo drugi posle serije loših rezultata.

Veruje se da je pozicija gotovo trećine menadžera u Ligi trenutno dovedena u pitanje i da mnogi neće biti na svojim mestima možda već i na početku 2020.

Kladioničari na ostrvu su izbacili kvote i veruje se da su trenutno u najkritičnijoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poziciji Marko Silva iz Evertona, odnosno Unaj Emeri na klupi Arsenala.

Kvota da će Silva biti smenjen pala je drastično posle najnovijeg poraza "karamela", kod kuće na "Gudisonu" od Noriča, 0:2.

Vlasnik kluba Farad Moširi i direktor Bil Kenrajt traže moguće opcije pošto su u poslednjih tri i po godine na klupi Evertona prodefilovali Roberto Martines, Ronald Kuman i Sem Olardajs.

Silva je dobio 200 miliona funti za pojačanja u poslednje dve godine, ali rezultta nema i mnogi veruju da je blizu povratka u Everton njihov bivši menadžer, Škot Dejvis Mojes.

Posle Silve, možda u najtežoj poziciji je menadžer Arsenala Unaj Emeri. Arsenal se pogotkom u nadoknadi vremena spasao poraza kod kuće od Sautemptona (2:2), a nezadovoljni navijači nedeljama unazad traže smenu Španca.

Arsenal je osmi, daleko od borbe za titulu, a rezultati ne odgovaraju renomeu kluba sa "Emirejtsa".

Kao mogući kandidati da ga naslede pominju se Msimilijano Alegri, Mikel Arteta, ali ni Maurisoo Poćetino nije nezamisliva opcija, bez obzira što je do nedavno vodio tim večitog rivala "tobdžija", Totenhem.

Ni Mauel Pelegrini nema prevelik kredit na klupi Vest Hema, kao ni Ole Gunar Solskjer u Mančester junajtedu, iako u klubu sa Teatra snova uveravaju da će Norvežanin imati vremena da sve dovede u red.

Loša pozicija Votforda takođe dovodi u pitanje poziciju Kikea Sančesa Floresa, baš kao što je ugrožen i Ralf Hasenhitl na klupi Sautemptona.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.