Poćetino: Zaslužili smo više

Izvor: B92, 20.Feb.2015, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poćetino: Zaslužili smo više

Mendažer Totenhema Maurisio Poćetino žali za šansama koje je njegov tim propustio protiv Fiorentine (1:1), istakavši da su 'Pevci' zaslužili više od remija.

Domaći su poveli u prvom meču šesnestine finala Lige Evrope na Vajt Hart Lejnu golom Roberta Soladada, ali je Hose Basanta doneo remi timu iz Firence.

"Smatram da smo zaslužili više. Stvorili smo više šansi u prvom poluvremenu i potpuno smo dominirali u uvodnih 45 minuta. Srećan sam zbog načina na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji smo igrali, ali ne i rezultatom", rekao je Poćetino.

Totenhem ima paklen raspored u narednih desetak dana. Samo četiri dana posle gradskog derbija protiv Vest Hema igraju revanš u Italiji, dok ih tri dana kasnije očekuje finale Liga Kupa protiv Čelsija.

"Moramo da odemo u Firencu s namerom da pobedimo, jer jedino tako možemo da se nadamo plasmanu u narednu rundu. Oni gaje sličnu filozofiju kao mi, tako da nas očekuje još jedan potpuno otvoren meč", dodao je Poćetino.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.