Poćetino: Mi nismo Čelsi od pre 20 godina

Izvor: B92, 08.Feb.2024, 13:18

Poćetino: Mi nismo Čelsi od pre 20 godina

Trener Čelsija Maurisio Poćetino rekao je da je njegova ekipa odigrala jednu od najboljih utakmica u sezoni, u pobedi protiv Aston Vile u FA kupu.

Čelsi se sinoć plasirao u osminu finala FA kupa, pošto je u ponovljenoj utakmici u Birmingemu pobedio Aston Vilu 3:1.

Posle gola iz slobodnog udarca Enco Fernades skinuo je dres i pokazao svoje ime i broj na dresu publici, a Poćetino je upitan za takvu proslavu gola svog fudbalera.

"Moramo da prekinemo sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ovim pošto nismo Čelsi od pre 20 godina. Mi nismo više takav Čelsi. Moramo da krenemo dalje i moramo da napravimo ovaj projekat. Moramo dalje, ne zanima me da li su ljudi srećni ili nisu zbog mog govora. Stalo mi je do kluba, do mojih igrača, želim da im pomognem", rekao je Poćetino, preneo je Skaj.

On je rekao da će se svi u klubu boriti.

"Nisam srećniji ni tužniji posle ove pobede, pošto imamo iskustvo, ovakav tip projekta zahteva vreme i poverenje. Ne možemo da izgradimo konkurentan tim jer moramo da popravimo previše stvari, moramo da posmatramo, analiziramo i da se takmičimo. Pravimo projekat koji može da traje godinu dana, dve, tri. Borimo se za navijače, grb, za stručni štab. Sada je izazov da budemo konstantni", naveo je Poćetino.

Na pitanje ITV Sporta da li je igra u utakmici protiv Aston Vile bila najbolja ove sezone, Poćetino je odgovorio: "Mislim da jeste".

"Jedna od najboljih ili možda najbolja igra sezone. Ovo je dobar trenutak i zadovoljan sam igrom. Igrači su uživali u fudbalu i to menajviše raduje", rekao je Poćetino.

Čelsi će u osmini finala FA kupa, u nedelji koja počinje 26. februara, igrati na Stamford Bridžu protiv Lidsa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.