Poćetino: Doći ćemo do onoga što želimo

Izvor: B92, 14.Jan.2024, 00:44

Poćetino: Doći ćemo do onoga što želimo

Fudbaleri Čelsija savladali su Fulam u utakmici 21. kola Premijer lige sa 1:0.

Posle utakmice trener Ćelsija Maurisijo Poketino bio je zadovoljan rezultatom i načinom na koji je njegov tim došao do rezultata.

"Prvo poluvreme je bilo veoma teško, ali odigrali smo zaista dobro u prvih pola sata drugog poluvremena. Mislim da smo zaslužili ovu pobedu tako da sam veoma zadovoljan“, rekao je posle utakmice Maurisio Poketino.

Argentinski stručnjak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smatra da je Čelsi i dalje u fazi stvaranja ekipe.

"Ovakve pobede su važne, videli ste kako je Fulam prethodnih nedelja igrao protiv Liverpula i Arsenala i to dodaje važnost ovoj pobedi. Igrači zaslužuju pohvale. Fulam nije tim protiv koga je lako igrati. Ljudi smatraju da bi Čelsi trebalo da bude u drugačijoj poziciji, u poziciji koju možda zaslužujemo. Ali, doći ćemo do onoga što želimo. U procesu smo izgradnje i borimo se najbolje što možemo. Zadovoljan sam ekipom“, dodao je menadžer Plavaca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.