Početak Superlige i zvanično odložen – Tanjga novo lice na Terazijama

Izvor: B92, 30.Jun.2023, 14:02

Početak Superlige i zvanično odložen – Tanjga novo lice na Terazijama

Članovi Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije potvrdili su odluku o odlaganju starta Superlige Srbije.

U Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi održana je sednica kojom je predsedavao predsednik Dragan Džajić, a na istoj je zvanično potvrđeno da domaći šampionat počinje 29. jula.

Osim toga, odlučeno je i da ćemo na Terazijama imati novo lice. Miroslav Tanjga, dugogodišnji asistent Siniše Mihajlovića, je imenovan za direktora sportskog sektora FSS. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Doneta je odluka i o nastavku saradnje sa Nikolom Lazetićem, direktorom mlađih selekcija FSS, kao i selektorima Radovanom Krivokapićem (U19), Aleksandrom Lukovićem (U18) i Jovanom Damjanovićem (U17) koji je postavljen za selektora kadetske selekcije.

Usvojene su liste sa imenima članova nezavisnih tela Fudbalskog saveza Srbije koja će ići na usvajanje članovima Skupštine FSS. Radi se o članovima Nadzornog odbora, Odbora za sprovođenje izbora, Disciplinske i etičke komisije, Disciplinskom inspektoru, Komisije za žalbe, Komisije za licenciranje klubova (prvostepeni organ) i Komisije za žalbe (drugostepeni organ).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.