Počeo Sinsinati – američki derbi pripao Šeltonu, Tijafo se namučio

Izvor: B92, 14.Avg.2023, 09:08

Počeo Sinsinati – američki derbi pripao Šeltonu, Tijafo se namučio

Masters u Sinsinatiju je startovao u nedelju uveče po lokalnom vremenu, a publika je imala prilike da pogleda četiri meča.

Najzanimljiviji bio je svojevrsni derbi domaćih snaga, Bena Šeltona i Kristofera Jubenksa.

Slavio je Šelton posle preokreta rezultatom 5:7, 6:4, 6:4, a za treći trijumf nad ovim rivalom bilo mu je potrebno malo više od dva časa igre.

Naredni rival biće mu ni manje ni više nego četvrti nosilac Stefanos Cicipas.

Viđen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je i francuski derbi – Adrijan Manarino je savladao Rišara Gaskea sa 6:4, 6:3, a protivnik u drugoj rundi biće mu bolji iz susreta Mateo Beretini – Feliks Ože-Aljasim.

Jošihito Nišioka je pobedio Gregoara Barerea sa 6:4, 7:5, a potencijalni rivali u sledećoj rundi su mu Saša Zverev i Grigor Dimitrov.

Siguran na startu turnira bio je Frensis Tijafo, koji je bio bolji od Talona Grikspora rezultatom 6:4, 6:7 (7), 6:4, posle gotovo dva i po časa borbe.

Deseti igrač sveta će se u drugom kolu sastati sa boljim iz meča Brendon Nakašima – Sten Vavrinka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.