Izvor: MozzartSport.com, 14.Maj.2020, 14:58

Počelo je: PSŽ i Barselona otvorili razgovore s Pjanićem, Čelsi nudi trampu

Mali princ biće u fokusu ovog leta

Dugo se spekulisalo da bi Miralem Pjanić mogao da definitivno ode iz Juventusa ovog leta, a sada su se stvari ozbiljno zakuvale - ponude stižu sa svih strana!

Pouzdani Radio Monte Karlo, koji inače uglavnom barata jako preciznim i tačnim informacijama javlja da su Pari Sen Žermen i Barselona zvanično otvorili razgovore s Pjanićevim agentima oko transfera na leto, dok svoju šansu vreba i Čelsi. Pjanić >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je dugo velika želja sportskog direktora Svetaca Leonarda i još u svom prvom mandatu hteo je da ga dovede u Pariz, ali tada to nije bilo nikako izvodljivo. Sada se izgleda vrata polako otvaraju. Razlog je ideja Mauricija Sarija da malo promeša karte u veznom redu i osveži je uz svežu krv, što bi lako moglo da znači da su Pjanićevi dani u Torinu odbrojani.

PSŽ je spremio konkretnu, bogatu finansijsku ponudu za Pjanića, mada se o detaljima ne govori previše u ovom trenutku. Leonardo je za Malog princa namenio ključnu ulogu u veznom redu, a njegov eventualni dolazak ne bi uticao na kupovinu Sergeja Milinković Savića, od koga PSŽ još nije odustao. Problem je samo visoko obeštećenje, od 30.000.000 evra.

Što se Barselone tiče, juče ste na stranicama MOZZART Sporta mogli da pročitate tekst o najvećem trejdu u fudbalskoj istoriji, gde bi Inter, Barselona i Juventus mogli da trampe desetak igrača. Među njima bi se našao i Pjanić, zajedno sa Lautarom Martinezom iz Intera. Juventus bi zauzvrat dobio Artura ili Ivana Rakitića, mada je prva opcija realnija iako Brazilac zasad odbija transfer u Torino.

Čelsi bi mogao da ponudi najkonkretnije rešenje za Pjanića. Nije tajna da Mauricio Sari želi da obnovi saradnju sa Žoržinjom, koga je i doveo u Čelsi pre dve godine, gde su zajedno stigli iz Napolija. Sari bi zbog Žoržinja bio spreman da se odrekne Pjanića, a ne treba zaboraviti da je italijanski reprezentativac dobio drugačiju ulogu kod Frenka Lamparda u Čelsiju i da više nije toliko bitan šraf kao godinu dana ranije...

PSŽ bi zbog eventualnih dolazaka Pjanića i Sergeja morao dobro da raščisti ekipu. Pre svih tražiće se način za rastanak sa Leandrom Paredesom i Julijanom Drakslerom, mada nemački reprezentativac svakako ima još godinu dana ugovora s PSŽ. Paredes je definitivno bio veliki promašaj Svetaca i ovog leta mu se sprema karta u jednom smeru, pa bi njihova mesta teoretski mogli da popune Sergej i Pjanić. Doduše, PSŽ mora da vodi računa sa finansijama, pošto bi uskoro trebalo da aktivira klauzulu od 70.000.000 evra za kupovinu Maura Ikardija, iako će prvo Leonardo pokušati da je umanji. Sergej je, podsetimo, zakucan na 100.000.000 evra, a Pjanić verovatno neće biti ispod 40.000.000 evra...

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Foto: ©AFP

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.