Počele pripreme crno-belih

Izvor: B92, 11.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počele pripreme crno-belih



U sredu u u 10:00 časova novi trener Partizana Miroslav Djukić obavio je prozivku igrača čime su počele pripreme crno-belih za prolećni deo sezone.

Veliki broj novinara, struični štab i skoro 40 fudbalera pozdravili su novi predsednik Partizana dr Nenad Popović, član UO Dragan Vignjević i novopostavljeni šef struke Miroslav Đukić.

U svom pozdravnom govoru, predsednik Partizana dr Nenad Popović, između ostalog je istakao:

"Dragi naši >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrači, treneri, novinari, Partizanovci, pre svega želim sve da vas pozdravim u ime novog UO, poželim sve najbolje u novoj godini i novoj sezoni. Zadovoljstvo je videti vas ovako mlade i nasmejane i nadam se da ćemo imati dosta razloga da budemo raspoloženi.Sa novom Upravom, dolaze i novi vetrovi. Mi ne želimo da čujemo da postoje bilo kakve podele, jer svi mi ovde smo jedno, i samo sa jednim ciljem i zadatkom – da napravimo vrhunske rezultate. Bilo ko ako pokuša da poremeti tu atmosferu, biće odstranjen.Ne želimo podele, već jedinstven Partizan, uključujući tu, normalno, i navijače. Obećavam da ćemo i navijače vratiti na naš stadion, jer smo samo zajedno sa njima jaki.

Najkraće, potrebno je samo da svako u bilo kom segmentu kluba pruži svoj maksimum i uz jedinstvo koje je obavezno, napravićemo ono što se od nas očekuje, a to su uspesi koji dolikuju klubu kao što je Partizan.

Na prvi raport odazvalo se 36 igrača (Rukavina, Đorđe Lazić, Lazetić, Maletić, Milović, Vukajlović, Marinković Nebojša, Marinković Nenad, Jovetić, Mihajlov, Lazarević, Bosančić, Kralj, Jovšić, Asprogenis, Ćirković, Rnić, Lomić, Radosavljević, Đorđević, Bajić, Nađ, Tomić, Smiljanić, Zajić, Predrag Lazić, Boya, Radonjić, Mirosavljević, Odita, Vukelja, Markovski, Radovanović, Gulan, Stojkov i Šljivančanin), a fudbaleri Partizana do 29.januara pripremaće se u Beogradu (SC Zemunelo). Drugi deo priprema do 10.feburara biće obavljen u Dubaiju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.