Počele nevolje, prva velika Sarijeva svađa sa upravom Juventusa, pogađate razlog?

Izvor: Sportske.net, 05.Sep.2019, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počele nevolje, prva velika Sarijeva svađa sa upravom Juventusa, pogađate razlog?

Problemi su počeli kada se razboleo, međutim, ovo je mnogo ozbiljnije.

Juventus je bio nezadovoljan što Sari nije ispunio obećanje i ostavio cigarete. Na to se nadovezala upala plućak koja ga je izbacila iz sedla nekoliko dana pre prvenstva.

Šampion je dobio oba meča, protiv Parme i Napolija, ovaj drugi je bio prava drama, međutim, nisu rezultati ono što brine trenera.

Kako pišu italijanski mediji on se po povratku u Kontinasu, trening centar, nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << što su mu lekari dali dozvolu da trenira igrače koji nisu otišli na reprezentativne dužnosti, sukobio sa direktorom Paratićijem.

Problem je što Juventus ima previše igrača, odnosno Paratići nije uspeo da se oslobodi trojice ili četvorice, poput Matuidija, Džana, Mandžukića, što je stvorilo nezadovoljstvo u svlačionici.

Džan je pošto je skinut sa spiska igrača za Ligu šampiona, poručio iz Nemačke sa priprema reprezentacije da je prevaren, ali je kasnije spustio loptu i izvinio se, kada su ga podsetili da je klub bio uz njega sve vreme kada je operisao štitnu žlezdu.

Sari je rekao Paratićiju da je oslabio ekipu, tačnije duh svlačionice, ima na raspolaganju 28 igrača, najmanje trojica su prekobrojna, ako ne računamo povređene Kjelinija, Perina i Pjacu, i po Sariju to će stvoriti problem.

On smatra da nezadovoljni igrači narušavaju duh tima i saopštio je Paratićiju da će se ovo sigurno odraziti na ekipu. Juventus mora da čeka januar da proda Mandžukića koji je odbio nekoliko ponuda, ali verovatno i Džana koji nema mesto u ekipi.

Mediji koji nisu naklonjeni Juventusu, poput "Korijere delo Sport" pišu da ovo nije Juventusov stil, da prljav veš kulja napolje, da se igrači javno bune i da su viši ešaloni kluba veoma zabrinuti zbog razvoja situacije...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.