Počela je trka za Eriksena, jedan klub se već izdvojio visokom ponudom!

Izvor: Sportske.net, 01.Jan.2020, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela je trka za Eriksena, jedan klub se već izdvojio visokom ponudom!

Danac po svemu sudeći napušta Totenhem.

Loše je počela 2020. godina za Žozea Murinja, doživeo je poraz od Sautemptona (0:1), u finišu susreta na "Sent Merisu" se povredio Kejn, a danas su se pojavile i informacije da Jan Vertongen ima dve primamljive ponude na stolu.

Poput Belgijanca i Kristijan Eriksen ima još šest meseci ugovora sa klubom i sve je manja verovatnoća da će ostati na severu prestonice.

Prema poslednjim informacijama, u kontakt je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa danskim fudbalerom stupio i milanski Inter, koji želi da ga po završetku sezone dovede kao slobodnog igrača.

Zbog Bosmanovog pravila imaju pravo da pričaju sa njim, ali veliko je pitanje da li mogu da ga ubede da se preseli na "Meacu", kako je navodno već dobio ponudu kojoj "Neroazuri" ne mogu da pariraju.

Naime, za Eriksena je interesovanje pokazao Pari sen Žermen, a sportski direktor kluba sa "Parka prinčeva" je Dancu već ponudio veliki ugovor.

U pitanju je saradnja do leta 2025. godine, teška 12 miliona evra po sezoni.

Pitanje je da li iko može da se takmiči sa bogatim "Svecima", Eriksenova želja je madridski Real, pa bi jedino "kraljevski" klub mogao da parira Parižanima, što dodatno otežava posao ekipi Intera.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.