Počela je era Vembanjame – Sparsi izabrali francusko čudo

Izvor: B92, 23.Jun.2023, 08:11

Počela je era Vembanjame – Sparsi izabrali francusko čudo

Na noćašnjem draftu u najjačoj ligi na svetu nije bilo iznenađenja, San Antonio je iskoristio priliku i ugrabio još jednu evropsku senzaciju.

Viktor Vembanjama je i zvanično postao član tima Grega Popoviča, kao što se i očekivalo.

Američki mediji ovaj trenutak su nazvali početak "ere Vembanjame" koji sada ispred sebe ima veliki izazov da pokaže i dokaže, da potvrdi sve ono što u njemu vide stručnjaci i navijači - novu košarkašku senzaciju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Teksašani su izabrali Francuza na draftu koji je noćas održan u Njujorku kao prvog "pika", a vreme će pokazati da li je to bila najbolja odluka kao svojevremeno sa Tonijem Parkerom.

"Ne mogu ovo rečima da opišem, jedan od najboljih osećaja u mom životu, verovatno najbolja noć u mom životu. O ovome sam sanjao toliko dugo. San se ostvari. Ovo je neverovatno", rekao je vidno uzbuđeni francuski nedugo pošto ga je na bini dočekao komesar NBA Adam Silver.

Uskoro opširnije...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Srbija od Divca do Vukčevića – Vembanjama je čudo, kao Dankan i Lebron

Izvor: B92, 23.Jun.2023

Na nedavno održanom NBA draftu je San Antonio iskoristio priliku i ugrabio još jednu evropsku senzaciju, Viktora Vembanjamu...Da ne dužimo priču, već mesecima svi znaju da će Viktor Vembanjama biti prvi pik NBA drafta i samo smo čekali da vidimo ko će imati pravo da ga izabere i nakon lutrije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.