Počela akcija “Crveno-bela krv” širom Srbije i Republike Srpske

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2021, 15:13

Počela akcija “Crveno-bela krv” širom Srbije i Republike Srpske

Humanost na delu.

Akcija "Crveno-bela krv” počela je u sredu u 10 časova u Medija centru stadiona “Rajko Mitić”. Svi zainteresovani mogu da daju krv 1. i 2. decembra od 10 do 18 časova.

Do sada se ova humanitarna akcija održavala samo u Medija centru stadiona "Rajko Mitić", a ovoga puta će svi navijači velikog srca moći to da učine u još nekoliko gradova u Srbiji, kao i u Republici Srpskoj.

Akcija davanja krvi bi trebalo da bude mnogo masivnija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u odnosu na sve dosadašnje, pošto će biti organizovana u veliko broju gradova Srbije i Republike Srpske i upravo na taj način povećati količine krvi koje će biti sakupljene za sve one kojima je neophodna.

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

Kada je u pitanju naša zemlja navijači će biti u prilici da daju krv u Nišu, Vranju, Užicu, Boru, Zrenjaninu i Petrovcu na Mlavi, a a kada je reč o Republici Srpskoj, gradovi su sledeći - Prijedor, Gradiška, Banjaluka, Teslić, Doboj, Brčko, Bijeljina, Zvornik, Višegrad, Sarajevo, Foča, Nevesinje i Trebinje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.