Poceko u euforiji: Moram da vam ispričam jednu priču...

Izvor: B92, 01.Sep.2023, 12:52

Poceko u euforiji: Moram da vam ispričam jednu priču...

Selektor Italije Đanmarko Poceko bio je veoma srećan posle još jedne pobede nad Srbijom na velikom takmičenju, ali obraćanje na konferenciji počeo u svom stilu.

Od početka šampionata se šali kako želi na Filipinima da upozna Manua Pakjaa i tako je počeo svoje obraćanje.

"Probaću da kažem nešto", prekinuo ga je Fontekio i rekao: "Nešto pametno".



"To je nemoguće",
uzvratio je Poceko.

"Moram da vam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ispričam jednu priču... Došao sam na Filipine i sreo mnogo ljubazne ljude, mnogo ih volim. I hoću da pričam o jednom čoveku koji vas predstavlja, to je Meni Pakjao i njegov sam veliki fan. I šalio sam se da vidim gde je i nikad nisam očekivao da ću ga upoznati. I treba svi da budete ponosni na njega jer je fenomenalan čovek. Prava je legenda, baš me je iznenadio".

Potom je počeo priču o samoj utakmici. "Srbija je igrala zaista dobro, mi je mnogo poštujemo. Njima je košarka deo ljudskog bića. I zato sam mnogo ponosan na moje momke, oni zaista nikad ne odustaju. I posebno je teško vratiti se sa minus 16, pogotovo protiv ekipe kao što je Srbija. Nastaviću da radim posao kako ja hoću, a ne kako neki od Italijana žele". Specijalna formula za Srbiju?

"Samo vas mnogo poštujemo, dugo smo zajedno, Gudurić i Bogdanović i ostali su mnogo dobri momci. Zbog tog respekta smo možda dali više nego što možemo. Nisam nikakav genije, samo verujem mojim igračima, oni dobijaju utakmice, a ja ih gubim".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

POCEKO: ‘Nisam nikakav genije, samo verujem igračima!’

Izvor: HotSport.rs, 01.Sep.2023

‘Srbija je igrala zaista dobro, mi je mnogo poštujemo.’ Selektor reprezentacije Italije, Đanmarko Poceko je nakon utakmice sa Srbijom održao konferenciju za štampu. Lucidni Italijan je krenuo u svom stilu i prvo ispričao zanimljivu priču. -Moram da vam ispričam jednu priču… Došao...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.