Izvor: Danas, 28.Maj.2023, 22:58

Pobedu u Survajvoru 2023. odnele Nataša Kondić i Antonia Ivić

Prestižna titula pobednika u finalu Survivora, propraćenom uzbuđenjem, napetošću i neizvesnošću do samog kraja, otišla je u ruke dveju žena - Novosađanke Nataše Kondić iz crvenog plemena i Zagrepčanke Antonije Ivić iz plavog. Takmičari su se suočili s najtežim izazovima do sada, koji su testirali njihove fizičke granice, snagu uma i emocionalnu izdržljivost. U crvenom timu Nataša je igrala protiv Anje Andrejić, a u plavom Antonia protiv Denisa Sviličića.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Njih dve su pobednice Survivora 2023: Antonia i Nataša su jedine preživele

Izvor: Tracara.com, 28.Maj.2023

Prestižna titula pobednika u finalu Survivora, propraćenom uzbuđenjem, napetošću i neizvesnošću do samog kraja, otišla je u ruke dveju žena – Novosađanke Nataše Kondić iz crvenog plemena i Zagrepčanke Antonije Ivić iz plavog. Takmičari su se suočili s najtežim izazovima do...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.