Pobedi Luku i osvoji dres!

Izvor: MVP.rs, 29.Avg.2014, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobedi Luku i osvoji dres!

Promoter igre "MVP Menadžer - SK 2014" biće Luka Mitrović.

Za sve ljubitelje fantazi igara "MVP" je obezbedio vrhunsku zabavu tokom trejanja Svetskog kupa u Španiji. Na našem portalu možete da igrate "MVP Menadžer - SK 2014" i na taj način se bolje upoznate sa svim učesnicima Mundobasketa. Ali, to nije sve.

Naime, pored nagrada koje je obezbedio "Kupolino", pobednik igre će dobiti dres Srbije, koji će mu pokloniti Luka Mitrović. Krilni centar je leto >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << proveo radeći sa Orlovima, ali mu je mesto među 12 putnika u Španiju izmaklo u poslednjem trenutku.

"Meni je bila velika čast da radim sa našim najboljim igračima, kao i sa selektorom Aleksandrom Đorđevićem, jednom od najvećih legendi srpske košarke. Sigurno je da bih voleo da sam krenuo u Španiju, ali sam i ovako prezadovoljan. Napredovao sam za vreme koje sam proveo sa reprezentacijom, pa se nadam da ću u budućnosti uspeti da zaigram za nacionalni tim. Svakako ću biti uz momke i nadam se da će napraviti uspeh", počeo je priču za naš portal Mitrović.

Mladi košarkaš je na prvu prihvatio da se igra sa nama.

"Zašto da ne. Biće mi zanimljivije da pratim Svetski kup. Redovno igram fantazi Premier lige, pa imam neko iskustvo u tom smislu. Obećavam da ću dati sve od sebe i nadam se pobedi", kroz smeh je poručio Mitrović.

Luka važi i za jednog od najboljih igrača PES-a (Pro Evolutino Soccer prim. aut)  u Crvenoj zvezdi i u nacionalnom timu, pa nema sumnje da će svi oni koji budu učestvovali u igri "MVP Menadžer - SK 2014" imati velikog rivala u njemu.

(foto: MVP)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.