Pobede Vilema i Brede

Izvor: B92, 17.Feb.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobede Vilema i Brede



U petak su odigrana prva dva meča Holandske lige, Vilem II je savladao Den Hag sa 2:1, dok je NAC Breda bila bolja od Sparte rezultatom 3:1.

Ekipa iz prestonice Holandije povela je golom Kolka u 16. minutu, a preokret i pobedu domaćima donosi Brazilac Kristijano golovima u 32. i 62. minutu.

U Bredi je viđen potpuno drugačiji scenario, pošto su domaći stigli do vođstva od 3:0 golovima Salmona, Grafa i Rihtersa, a počasni gol za tim iz Roterdama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << postigao je Polak iz jedanaesterca u 81. minutu.

U subotu su na programu tri meča, PSV ide na neugodno gostovanje Heraklesu, NEC Najmejhen dočekuje RKC, dok Viteseu u goste dolazi Roda.

U nedelju u ranom popodnevnom terminu sastaju se Ajaks – Ekselsior, Groningen – AZ Alkmar, Fejenord – Utreht i Herenven – Tvente.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.