Pobede Spursima i Sitiju

Izvor: B92, 05.Mar.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobede Spursima i Sitiju



U nedelju su odigrana dva meča 28. kola engleske Premijer lige. Totenhem je u Londonu savladao Blekburn 3:2 - strelac odluke bio je Ahmed Mido, a Mančester Siti nadigrao je Sanderlend 2:1. Poslednja utkamica 28. kola igra se u ponedeljak, sastaju se Vigan i Mančester Junajted.

Izuzetno uzbudljiv meč viđen je na Vajt Hart Lejnu. Raspoloženi Irac Robi Kin, posle prave bravure u šesnaestercu protivnika postigao je prvi pogodak u 9. minutu, a isti igrač je u 42. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << povećao prednost na 2:0. Svojim prvim golom u prvenstvu uzvratio je Sinama Pongol u 42. minutu i sa 2:1 otišlo se na odmor.

Posle 15-ak minuta igre u drugom poluvremenu Krejg Belami vratio je rezultatsku neizvesnost, a Roversi su potpuno kontrolisali igru i izgledalo je da kući sigurno idu bar sa bodom. Da tako ne bude potrudio se egipatski reprezentativac Ahmed Mido, koji je tri boda svom timu doneo u 69. minutu.

U prvom meču nedeljnog programa, Mančester Siti pobedio je Sanderlend 2:1 golovima u prvih 10 minuta. Oba je postigao (za samo dva minuta) grčki internacionalac Jorgos Samaras, a nadu gostima da možda mogu do boda dao je Kevin Kajli. Nada je trajala sve do drugog žutog kartona Brina u 85. minutu, a domaći su strahovali za pobedu do samog kraja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.