Pobede Saragose i Barse

Izvor: B92, 11.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobede Saragose i Barse



Fudbaleri Saragose i Barselone praktično su obezbedili mesto u četvrtfinalu Kupa kralja, ali je pred Seviljom težak posao.

Hetafe je pred svojom publikom igrao sa Valensijom 1:1, a strelac gola već u prvom minutu bio je Veljko Paunović. Gosti su izjednbačili golom Silve u poslednjem minutu.

Barselona je u Vitoriji igrala u mešovitom sastavu, ali nije imala mnogo problema sa Alavesom. Oba gola dao je Havijer Saviola, a baskijski klub meč je završio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bez isključenog Koromina.

Sevilja je ozbiljno shvatila gostovanje u Valjekasu, ali se Rajo sjajno borio, p aje meč završen bez golova. Za Andalužane ceo meč je odigrao Ivica Dragutinović.

Valjadolid je savladao ekipu Viljareala, jedinog prvoligaša koji je poražen od tima iz nižeg ranga. Gosti su na El Madrigalu ponovo igrali bez Huana Romana Rikelmea, a meč su završili sa desetoricom (isključen Franko).

Serhio Garsija postigao je dva gola za razigranu Saragosu, koja je sjajne partije u ligi nastavila uspehom u Kupu kralja – 3:0 u Malagi.

Deportivo je na Maljorci pobedio i sa igračem manje. Gosti iz Galicije poveli su sa dva gola razlike, a domaćin je u nadoknadi vremena došao do jednog gola. Boško Janković proveo je na terenu poslednjih četvrt sata.

U utorak su Atletiko Madrid i Osasuna igrali 1:1, dok u četvrtak Real Betis dočekuje madridski Real.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.