Pobede Klivlenda i Toronta

Izvor: Beta, 16.Dec.2014, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobede Klivlenda i Toronta

BEOGRAD, 16. decembra 2014. (Beta) - Košarkaši Klivlenda pobedili su u noći izmedju ponedeljka i utorka na svom parketu Šarlot sa 97:88,a trijumf je ostvarila i ekipa Toronta, koja je sa 95:82 savladala Orlando.

Najuzbudljiviji meč tokom noći odigrali su Feniks i Milvoki, gde su gosti slavili sa 96:94 trojkom Krisa Midltona o tablu u poslednjoj sekundi susreta, dok je Indijana pobedila Los Andjeles Lejkerse sa 110:91.

Ekipu Klivlenda do 14. trijumfa u sezoni predvodili >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << su Lebron Džejms i Kevin Lav sa "dabl-dabl" učincima. Džejms je postigao 27 poena, a uz to je imao i 13 asistencija, dok je Lav ubacio 22 poena i zabeležio čak osamnaest skokova.

Seriju dobrih rezultata nastavio je Toronto, koji je na svom parketu u ne toliko uzbudljivom duelu pobedio Orlando.

U ekipi Orlanda najefikasniji bio je Tobijas Haris sa 18 poena, 16 je ubacio Ben Grodon, a Nikola Vučević je postigao 13 poena i zabeležio devet uhvaćenih lopti.

Najuzbudljiviji meč večeri odigrao se u Feniksu izmedju istoimene ekipe iz tog grada i Milvokija.

Gosti su slavili zahvaljujući preokretu u poslednjoj četvrtini, kao i trojki Midltona u poslednjoj sekundi susreta.

Milvoki sada ima skor 13 pobeda i 12 poraza, dok je Feniks ostvario 12 trijumfa i 14 poraza.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.