Pobede Juventusa i Intera sa bele tačke

Izvor: RTS, 15.Dec.2018, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobede Juventusa i Intera sa bele tačke

Fudbaleri Juventusa savladali su u gradskom derbiju ekipu Torina sa 1:0 i nastavili seriju trijumfa u Seriji A. Inter golom Ikardija sa bele tačke savladao Udineze.
Juventus je protiv Torina zabeležio 15. pobedu u Seriji A, uz samo jedan nerešen rezultat, pa suvereno vlada italijasnkim fudbalom.

Strelac jedinog gola na Olimpijskom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << stadionu u Torinu bio je Kristijano Ronaldo sa bele tačke u 70. minutu utakmice.
Sličan scenario viđen je i na "Meaci", gde je Inter do pobede protiv Udinezea stigao u 76. minutu, golom Ikardija sa 11 metara.
Juventus je ubedljivo prvi na tabeli italijanskog šampionata sa 46 bodova, 11 više od Napolija koji ima utakmicu manje i 14 više od Intera koji je na trećem mestu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ronaldov najlošiji šut u karijeri? VIDEO

Izvor: B92, 16.Dec.2018, 09:27

Kristijano Ronaldo, fudbaler Juventusa, u gradskom derbiju protiv Torina izveo je možda svoj najslabiji šut u karijeri..."Stara dama" savladala je ekipu iz Torina sa 1:0 i to golom Portugalca iz penala u 70. minutu, međutim u prvom poluvremenu imao je pokušaj zbog kojeg mu se internet smeje...Miralem...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.