Izvor: MozzartSport.com, 17.Jul.2020, 16:00

Pobeda za kraj

Slaven večeras igra poslednji meč kod kuće ove sezone protiv Intera iz Zaprešića

Za čast i ništa više. Baš takav će biti večerašnji duel Slaven Belupa i Intera iz Zaprešića u sklopu 35. kola Prve lige Hrvatske. Utakmica će se na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš igrati od 20 sati, a biće to četvrti međusobni dvoboj ovih ekipa u aktuelnoj sezoni.

Slaven je dva puta slavio, jednom u Koprivnici kada su Novak, Krstanović i Mikulić pogodili >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u pobedi 3:0 i jednom u Zaprešiću, kada su za slavlje 2:0 mrežu zatresli Bogojević i Lulić. Inter je, pak, bio bolji u Zaprešiću rezultatom 3:1.

Duel će ujedno biti i poslednji na domaćem terenu za tim iz Koprivnice ove sezone.

"Čeka nas specifična utakmica jer poslednji put ove sezone nastupamo u našoj kući, u našem dnevnom boravku. Želimo da je obeležimo pobedom", rekao je strateg Slavena Tomislav Stipić.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Kormilar domaćih nije propustio priliku da se zahvali ljudima u klubu koji su ove sezone pomogli da se on i njegovi igrači osećaju ugodno.

"Zahvalio bih se svim ljudima u klubu koji iz nedelje u nedelju čine sve kako bi mi imali dobar osećaj i kako bismo mogli da se koncentrišemo isključivo na naš posao, a to je igranje fudbala. Zahvaljujem se od najmanjeg do najvećeg čoveka u klubu koji je pomogao da moji igrači i stručni štab imaju dobre uslove. Od čistačica, ljudi koji iz dana u dan uređuju terene i omogućuju da izgledamo dobro na travnjaku".

Poslednjih nekoliko utakmica publika na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš igra važnu ulogu u ostvarivanju dobrih rezultata Slaven Belupa.

"Možda i prvi put u karijeri sam doživeo da nakon nerešenog rezultata publika toliko aplaudira i daje toliko pozitivne energije kao što je to bilo protiv Lokomotive. Ovim putem im se svima zahvaljujem na podršci jer je to fantastičan osećaj. Želimo da se našoj publici zahvalimo za podršku, i to pobedom protiv Intera", završio je Stipić.

HRVATSKA 1 - 35. KOLO

Petak

20.00: (1,22) Slaven Belupo (5,50) Inter Zaprešić (13,0)

Subota

18.55: (10,5) Varaždin (5,00) Osijek (1,27)

21.05: (6,25) Istra (4,10) Dinamo (1,48)

Nedelja

18.55: (1,45) Lokomotiva (4,20) Gorica (6,50)

21.05: (2,75) Hajduk (2,90) Rijeka (2,70)

*** kvote su podložne promenama





Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.