Pobeda rukometašica Srbije u prvoj proveri pred SP

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2019, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda rukometašica Srbije u prvoj proveri pred SP

Ženska rukometna reprezentacija Srbije pobedom je počela takmičenje na "Seul Kupu", pošto je danas bila bolja od Južne Koreje sa 28:27 (12:14).

Izabranice selektora Ljubomira Obradovića bile su sjajne u finišu, kada su serijom 4:0 za tri minuta sa 24:26 otišle na 28:26.

Nekoliko odbrana Jovane Risović, golovi Dragane Cvijić, Jelene Lavko i Jelene Trifunović, odlična odbrana, i pogodak Ane Kojić 50 sekundi pre kraja, preokrenuli su meč u korist srpskih rukometašica.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Najefikasnija u redovima Srbije bila je Lavko sa sedam golova, Jelena Trifunović je postigla pet, a Dragana Cvijić četiri gola.

Rukometašice Srbije drugi meč na "Seul Kupu" igraju sutra od 8.10 protiv Rusije.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Obradović: Dobra provera protiv Koreje

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2019

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović rekao je da je današnja utakmica protiv Južne Koreje bila dobra provera za njegov tim, dok je Jelena Lavko istakla da su ona i njene saigračice imale puno grešaka, ali da su zadovoljne pobedom..."Imali smo jednu mnogo dobru proveru...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.