Pobeda naših reprezantativaca na Kipru

Izvor: BKTV News, 28.Feb.2012, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda naših reprezantativaca na Kipru

Fudbalska reprezentasija naše zemlje savladala je Jermeniju u Limasolu rezultatom 2:0. Prvi meč 'orlova' ove godine prelomljen je već u prvih pola sata igre kada su i postignuta oba pogotka.
Utakmica se odlično otvorila po Srbiju, u 14. minutu Ivanović udarcem glavom pogadja prečku, a samo minut posle prve velike šanse sledi još jedna, Kolarov iz šesnesterca šutira ka golu, golman Jermenije odbija loptu, ali samo do Kuzmanovića koji na natrčava i sprovodi je u mrežu.
Na >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << drugi gol čekalo se još 15 minuta, Kuzmanović je dobro izveo slobodan udarac, ponovo golman odbija loptu, ovog puta do Ivanovića i posle pola sata igre naši momci vodili su sa 2:0.
Do kraja meča jedinu bolju priliku imali su Jermeni, ali je Kolarov u poslednjem trenurku intervenisao i spasao siguran pogodak.
Vrsilac dužnosti selektora Radovan Ćurčić izvrsio je šest izmena u dtugom delu igre koje su donekle unele živos u igru, ali promene rezultata nije bilo.
Srbija je izasla u sledećem sastavu:Kahriman, Kolarov, Rajković (D.Tošić od 84.), Subotić (Ninkov od 76.), Ivanović, Petrović (Ignjovski od 68.), Kuzmanović, Ninković, Tošić (Sulejmani od 59.), Janković (Tadić), Marković (Jovanović od 68.).
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.