Pobeda nad Zvezdom nije bila slučajna, Zadar dominira protiv favorita, savladana i Budućnost! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Dec.2019, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda nad Zvezdom nije bila slučajna, Zadar dominira protiv favorita, savladana i Budućnost! (video)

Posle očajnog starta sezone, Zadrani u velikom usponu.

Dve velike pobede u poslednja dva kola za ekipu Zadra u ABA ligi.

Posle trijumfa nad aktuelnom šampionom, Crvenom zvezdom (78:76), Zadrani su večeras pred svojim navijačima savladali još jednog od favorita za titulu prvaka, ekipu podgoričke Budućnosti.

Zadar je trijumfovao rezultatom 82:75, što mu je tek treća pobeda u prvih 12 kola ABA lige, a sve tri je ostvario protiv velikih favorita >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << (uz Zvezdu i Budućnost, Zadar je prethodno savladao i Cedevita Olimpiju), a Budućnost je pretrpela treći poraz, koliko imaju i Partizan i Cedevita Olimpija na vrhu tabele.

Posle prvog poluvremena delovalo je da bi Budućnost večeras mogla da ostvari rutinsku pobedu, vodila je na ulasku u treću četvrtinu sa 45:38, ali u nastavku meča Zadrani su zaigrali mnogo bolje, i uz podršku sa tribina, uspeli da naprave preokret.

Taj preokret se dogodio početkom poslednjeg kvartala, a na ulasku u završnih tridesetak sekundi igre domaćin je stekao devet poena prednosti (82:73), posle čega je slavlje domaćih moglo da počne.

Alen sa 22 i Ahmed sa 17 poena predvodili su pobedničku ekipu, a kod Podgoričana najefikasniji Aleksa Ilić sa 14 poena.

-- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.