Pobeda Zvezde u večitom derbiju

Izvor: B92, 01.Apr.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Zvezde u večitom derbiju



Rukometaši Crvene zvezde pobedili su Partizan u 60. večitom derbiju rezultatom 23:22 i tako se izjednačili na prvom mestu sa večitim rivalom. Posle velike borbe i izjednačenog rezultata tokom cele utakmice "crveno-beli" su u finišu iako sa igračem manje uspeli da odbrane poslednjih nekoliko napada i savladaju Partizan koji je na poluvremenu imao čak tri gola prednosti.

Crvena zvezda je u drugom poluvremenu došla u vođstvo tek posle 20 minuta igre. Viđena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je rezultatska klackalica u kojoj su timovi imali najviše do 2 gola prednosti.

Najefikasniji kod pobednika bio je Petar Nenadić sa 8 pogodaka, dok su u Partizanu po 5 golova postigli Mitrović i Radulović.

Do kraja prvenstva je ostalo 7 kola i ukoliko ne bude nekih iznenađujućih rezultata rukometaši Crvene zvezde su prilici da postanu prvi prvaci Srbije, zbog boljeg međusobnog skora sa Partizanom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.