Pobeda Toronta posle dva produžetka

Izvor: RTS, 20.Maj.2019, 07:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Toronta posle dva produžetka

Košarkaši Toronta su savladali Milvoki sa 118:112 i dobili prvu utakmicu na svom terenu posle čak dva dramatična produžetka i smanjili prednost protivnika na 2:1 u finalu istočne konferencije. Junak pobede bio je Kavaj Lenard koji je bio i najefikasniji igrač utakmice.
Toronto je na svom terenu samouvereno ušao u meč i čak nekolkiko puta poveo i sa dvocifrenom razlikom, ali se Milvoki nijednog trenutka >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nije predao.

U dramatičnom finišu utakmice gosti su uspeli da dođu do prvog izjednačenja koje je vodilo u prvi produžetak. Domaći su opet poveli, ali u finišu Milvoki opet uspeva da dođe do izjednačenja koje ih vodi i do novog produžetka.
Na startu drugog produžetka poveli su gosti, ali tada na scenu stupa raspoloženi Kavaj Lenard koji sa dve ukradene lopte, skokom u napadu i šest ubačenih poena odvodi svoj tim do pobede.
Lenard je bio i najefikasniji igrač utakmice sa 36 poena, 9 skokova i 5 asistencija. Pratili su ga Paskal Sijakam sa 25 poena i 11 skokova, Norman Pauel sa 19 poena i Mark Gasol sa 16 poena, 12 skokova, 7 asistencija i 5 blokada.
U poraženom Milvokiju najefikasniji su bili Džordž Hil sa 24 poena i 7 skokova i Malkom Brogdon sa 20 poena i 5 skokova. Pratili su ih Bruk Lopez sa 16, Janis Adetokunbo sa 12 i Nikola Mirotić sa10 poena i 5 skokova.
Naredni meč će se irati u Torontu u noći između utorka i srede.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LENARDOVA OSVETA JANISU: Toronto bolji od Milvokija posle drame i dva produžetka (VIDEO)

Izvor: Kurir, 20.Maj.2019

Košarkaši Toronta smanjili su na 2:1 u finalnoj seriji istočne konferencije NBA lige, pošto su savladali Milvoki 118:112, posle dva produžetka.

Nastavak na Kurir...

Dva dramatična produžetka za trijumf Toronta (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Maj.2019

Košarkaši Toronta su savladali Milvoki sa 118:112 i dobili prvu utakmicu na svom terenu posle čak dva dramatična produžetka i smanjili prednost protivnika na 2:1 u finalu istočne konferencije. Junak pobede bio je Kavaj Leonard koji je bio i najefikasniji igrač utakmice...Toronto je na svom terenu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.