Pobeda Reala, poraz Barselone

Izvor: B92, 02.Mar.2008, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Reala, poraz Barselone



Fudbaleri Barselone izgubili su od Atletika iz Madrida u gostima sa 4:2, u 26. kolu Primere, dok je prvoplasirani Real Madrid pobedio Rekreativu sa 3:2 i tako ponovo na pet bodova povećao razliku u odnosu na katalonski klub.

Barselona je povela pogotkom Ronaldinja, ali je domaći tim izjednačio golom Serhija Aguera. Atletiko je nastavio sa napadima i preokrenuo rezultat pogotkom Maksija Rodrigeza.

Prednost Madriđana povećao je Dijego Forlan golom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz penala, a rezultat na 4:1 povisio je Aguero svojim drugim pogotkom na utakmici. Konačan rezultat postavio je Semjuel Eto.

Real Madrid je kao gost pobedio Rekreativo sa 3:2. Rekreativo je došao do prednosti golom Hoze Martina Kaseresa, ali je Real Madrid izjednačio pogotkom Raula. Madridjani su, medjutim, preokrenuli rezultat golom Robinja.

Robinjo je svojim drugim golom povisio na 3:1, a Karlos Martins u poslednjim minutima utakmice samo umanjio pobedu Real Madrida.

Deportivo je uspeo da porazi Sevilju sa 2:1 na domaćem terenu. Sevilja je došla do vodjstva golom Frederika Kanutea, ali su domaći izjednačili pogotkom Kristijana Vilhemsona iz penala. Pobedu Deportivu doneo je Anhel Lafita.

Subota:

Atletiko Madrid – Barselona 4:2

Deportivo – Sevilja 2:1

Rekreativo – Real Madrid 2:3

Espanjol – Valensija

Nedelja:

Hetafe – Maljorka

Levante – Saragosa

Betis – Mursija

Valjadolid – Santander

Viljareal – Osasuna

Almrija - Bilbao

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.