Izvor: Blic, 30.Mar.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Pašanskog na startu turnira u Napulju

Srpski teniser Boris Pašanski uspešno je startovao na čelendžer turniru u Napulju, pošto je danas u prvom kolu pobedio Ruija Maćada iz Portugalije rezultatom 7:6 (7:4), 7:5.

Kao trenutno 170. igrač sveta Pašanski nije bio favorit u duelu sa Portugalcem, koji se ove sedmice nalazi na 138. mestu ATP liste, ali je odigrao veoma dobro i koncentrisano od početka do kraja.

Nakon neizvesnog prvog seta, koji je pripao Pašanskom u taj brejku, u drugom je srpski teniser >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << čitavo vreme kontrolisao igru i na kraju zasluženo slavio.

U drugom kolu Pašanski će igrati protiv uspešnije iz duela u kome se sastaju Belgijanac Kristof Vlijegen i Rumun Viktor Krivol.

Turnir u Napulju igra se za nagradni fond od 85.000 evra.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobeda Pašanskog na startu

Izvor: B92, 30.Mar.2009

Srpski teniser Boris Pašanski uspešno je startovao na čelendžer turniru u Napulju, pošto je u prvom kolu pobedio Ruija Maćada iz Portugalije 7:6 (7:4), 7:5...Kao trenutno 170. igrač sveta Pašanski nije bio favorit u duelu sa Portugalcem, koji se ove sedmice nalazi na 138. mestu ATP liste, ali...

Nastavak na B92...

Konačno pobeda Pašanskog

Izvor: Mondo, 30.Mar.2009

Srpski teniser Boris Pašanski uspešno je startovao na čelendžeru u Napulju, savladavši Portugalca Ruija Maćada rezultatom 7:6 (7:4), 7:5. Njemu je to prva 'prava' pobeda još od druge polovine januara, kada je na turniru u Ikikeu (Čile) dogurao do četvrtfinala.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.