Izvor: RTS, 26.Okt.2021, 23:23

Pobeda Olimpijakosa, Mirotić u poslednjoj sekundi za trijumf Barse

Košarkaši Olimpijakosa savladali su Albu rezultatom 87:83. Barselona je, kao gost, bila bolja od Fenerbahčea – 76:74.
Tim iz Pireja je ostvario četvrtu pobedu u sezoni i uz dva poraza nalazi se na petom mestu na tabeli. Alba je ostala na dve pobede i trenutno je 13. poziciji.

Najefikasniji u ekipi Olimpijakosa bio je Dorsej sa 13 poena, njega su pratili Papanikolau sa 12 i Slukas sa 10. U ekipi Albe Da Silva je imao učinak od 17 pojena, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Lo je dodao 11, a Olind 10.
U narednom kolu Olimpijakos dočekuje Fenerbahče, a Alba igra protiv Bajerna.

Barselona je u izuzetno uzbudljivom meču savladala Fenerbahče rezultatom 76:74. Samo šest sekundi pre kraja Fener je izjednačio. Ipak Barsa je uspela da organizuje napad, a Mirotić je pogodio i doneo svom timu pobedu.
Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Higins sa 18 poena, Dejvis je dodao 16, a Kalates 11. U timu Fenera, Veseli je ubacio 24 poena, a Gudurić 17.
Barselona koja ove sezone ima maksimalan učinak, šest pobeda iz šest mečeva, u narednom kolu gostuje u Tel Avivu, dok Fener putuje u Pirej.
Evroliga šesto kolo:
Utorak:
Monako - Cvena zvezda 70:62
Fenerbahče - Barselona 74:76
Olimpijakos - Alba 87:83
Makabi - Žalgoris 76:62
Bajern - Milano 83:77
Sreda:
Uniks - Baskonija
Zenit - Real
Asvel - CSKA
Panatenakos - Efes

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.