Pobeda Lajovića, Anderson bolji od Djerea

Izvor: Beta, 01.Okt.2020, 01:12

Pobeda Lajovića, Anderson bolji od Djerea

Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u drugo kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je danas pobedio Italijana Djanluku Madjera sa 6:4, 7:6, 4:6, 6:1.Lajović, 24. teniser sveta, do pobede protiv 89. na ATP listi stigao je posle dva sata i 55 minuta igre. Naredni protivnik Lajovića biće Južnoafrikanac Kevin Anderson koji je danas eliminisao drugog srpskog tenisera Lasla Djarea. Anderson je slavio sa 6:2, 6:3, 6:4 posle dva sata i 14 minuta.Lajović i Anderson do sada su odigrali dva meča i oba puta slavio je Južnoafrikanac.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

SRPSKI TENISER ISPAO POSLE DRAME: Anderson posle pet setova eliminisao Lajovića!

Izvor: Kurir, 01.Okt.2020

Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u treće kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je danas izgubio od Južnoafrikanca Kevina Andersona sa 2:6, 4:6, 6:4, 6:3, 3:6.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.