Pobeda Lacija, Miha srušio Romu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Mar.2015, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Lacija, Miha "srušio" Romu

Fudbaleri Lacija pobedili su večeras u gostima ekipu Torina sa 2:0, dok je Fiorentina kod kuće slavila protiv Milana rezultatom 2:1, u utakmicama 27. kola italijanske Serije A.

Rimljani su nastavili odličnim partijama i 15. pobedom ove sezone prišli na samo bod drugoplasiranoj Romi, a pobegli tri najbližem pratiocu Napoliju.

Vrednom uspehu gostiju doprineo je srpski reprezentativac Dušan Basta, koji je odigrao celu utakmicu, kao i Nikola Maksimović u sastavu Torina.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Fiorentina je spektakularnim preokretom došla do trijumfa nad Milanom, kojeg je jednostavno šokirala u samoj završnici susreta.

Roso-neri su vodili od 56. minuta i bili na dobrom putu da prekinu lošu seriju, ali su prokockali pobedu pred kraj, kada su bukvalno nokautirani.

Golovima Rodrigeza i Hoakina u roku od pet minuta "viola" je osvojila ceo plen i ostala u trci za treće mesto, nanevši gostima osmi poraz za verovatni oproštaj trenera Pipa Inzagija.

Sampdorija odnela sva tri boda iz Rima

Fudbaleri Sampdorije savladali su večeras na gostujućem terenu ekipu Rome sa 2:0, pa je tim Siniše Mihajlovića ponovo u trci za treće mesto, koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Gosti iz Đenove odoleli su naletima Rome u prvom delu susreta, da bi u nastavku angažovanijom igrom preuzeli inicijativu i postigli dva gola za sigurnu pobedu.

Igrač domaćina Keita morao je u završnici meča van terena zbog dva žuta kartona, dok je Adem Ljajić igrao od 72. minuta zamenivši Torosidisa.

Roma je večerašnjim porazom i definitivno otpala iz šampionske trke sa Juventusom, dok su Mihajlovićevi izabranici podgrejali nadu da mogu do borbe za visok plasman.

Torino - Lacio 0:2 (Anderson 71, 78)

Fiorentina - Milan 2:1 (Rodrigez 83, Hoakin 89 - Destro 56)

Odigrano juče:

Inter - Ćezena 1:1 (Palasio 48 - Defrel 30)

Verona - Napoli 2:0 (Toni 7, 51)

Sasuolo - Parma 4:1 (Sansone 24, 36, Berardi 61. penal, Misiroli 65 - Lila 26)

Atalanta - Udineze 0:0

Đenova - Kjevo 0:2 (Paloski 49, 68)

Odigrano u subotu: Kaljari - Empoli 1:1, Palermo - Juventus 0:1.

Tabela: Juventus 64 boda, Roma 50, Lacio 49, Napoli 46, Fiorentina 45, Sampdorija 45, Đenova i Inter po 37, itd.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lacio slavio u Torinu

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Mar.2015

RIM - Fudbaleri Lacija pobijedili su večeras u gostima ekipu Torina sa 2:0, dok je Fiorentina kod kuće slavila protiv Milana rezultatom 2:1, u utakmicama 27. kola italijanske Serije A...Rimljani su nastavili odličnim partijama i 15. pobijedom ove sezone prišli na samo bod drugoplasiranoj Romi, a...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.