Izvor: FudbalSrbija.net, 09.Feb.2015, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Ekonomca B

09.02.2015.ekonomac.com
U prvom kolu prolećnog dela sezone mlada ekipa Ekonmca pobedila je domaće Krčagovo Užice rezultatom 5:4.
Opšte je poznato da je ekipa iz Užica veoma iskusna i neugodna na svom parketu. Bez respekta su mladići trenera Ivana Marinkovića ušli u ovaj meč željni da pokažu da nisu slučajno u samom vrhu drugoligaške tabele. U prvih 10 minuta utakmice prikazali su igru koja se može oceniti kao veoma sigurna i kvalitetna. U 6. minutu odlična kombinacija posle kornera i Mirko Vuletić sigurno pogađa mrežu dobrog Lazarevića. Minut kasnije prvi strelac Ekonomca B, Aleksandar Pavlovićsnažnim udarcem pogađa gornji levi ugao gola užičana i povećava vođstvo gostiju na 0:2. U narednih tri minuta nakoliko veoma izglednih prilika ne uspevaju da realizuju Tanasković i Bajović. Iskusni  Dejan Milićević koristi nepažnju igrača Ekonomca B, postiže pogodak i daje dodatnu energiju svojoj ekipi da preokrene rezultat. Ovakav razvoj situacije totalno rastura igru kragujevčana, pa pogotcima Šućurovića u 16, i Perišića u 17. minutu dolazi do potpunog rezultatskog preokreta. Na odmor se odlazi vodjstvom Užica od 3:2.
U drugom poluvremenu ništa se u igri Ekonomca B nije promenilo, nigde nije bilo ni nagoveštaja one igre iz prvih 10 minuta. Domaća ekipa zadovoljna vođstvom nije se ni trudila da ugrozi golMiloša Milenkovića. No napokon u zadnjih 5 minuta utakmice kao da su se probudili iz sna, mladići Ekonomca B kreću u ozbiljnije napade i na rezultat se nije dugo čekalo. U 36. minutuPavlović poravnava rezultat na  3:3 , a u istom minutu bravura do tada neprimetnog Nikole Tanaskiovića-Klička i na semaforu stoji Užice-Ekonomac B. 3:4. U sledećem minutu, večeras najkonkretniji igrač kragujevčana kapiten Dušan Rakić, daje peti gol za svoju ekipu. Do kraja utakmice domaći  uspevaju da ublaže poraz pogotkom Šućurovića u 40. minutu pa je krajni rezultat Užice-Ekonomac B 4:5.
Iako su pobedili i zadržali mesto na vrhu tabele, mladići Ekonomca B moraju popraviti igru. Sledećeg vikenda je derbi susret dve vodeće ekipe u Drugoj ligi Zapad. Naime, Ekonomac B će ugostiti ekipu Mašinca.

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.