Pobeda Djokovića, Srbija izjednačila protiv Nemačke u Dejvis kupu

Izvor: Beta, 27.Nov.2021, 22:08

Pobeda Djokovića, Srbija izjednačila protiv Nemačke u Dejvis kupu

Teniska reprezentacija Srbije izjednačila je večeras na 1:1 protiv Nemačke u Insbruku, pošto je Novak Djoković pobedio Jana-Lenarda Štrufa posle dva seta, 6:2, 6:4, u drugom kolu Grupe F Dejvis kupa.Prvi teniser sveta pobedio je 51. na svetskoj rang-listi posle sat u 12 minuta.On je tri puta oduzeo servis Štrufu, koji nije napravio nijedan brejk.Ranije danas prvi poen Nemačkoj doneo je Dominik Kepfer, koji je pobedio Filipa Krajinovića sa 7:6, 6:4.Kasnije je na programu meč dublova.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobeda Đokovića, Srbija izjednačila protiv Nemačke u Dejvis kupu

Izvor: Danas, 27.Nov.2021

Teniska reprezentacija Srbije izjednačila je večeras na 1:1 protiv Nemačke u Insbruku, pošto je Novak Đoković pobedio Jana-Lenarda Štrufa posle dva seta, 6:2, 6:4, u drugom kolu Grupe F Dejvis kupa.

Nastavak na Danas...

Đoković "diše za vratom" Nadalu, blizu je i Federer

Izvor: B92, 28.Nov.2021, 10:31

Novak Đoković ima dobre izglede da sustigne najveće rivale u karijeri po još jednom parametru.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.