Pobeda Bordoa, Lion u nedelju

Izvor: B92, Beta, 20.Sep.2009, 03:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Bordoa, Lion u nedelju

Fudbaleri Bordoa savladali su u gostima ekipu Bulonja rezultatom 2:0 i tako zadržali vodeću poziciju u francuskom šampionatu.

Olimpik iz Marselja pobedio je Monpelje sa 4:2, Monako je u gostima slavio protiv Nice 3:1, Sošo je poražen od Valensijena 5:2, Ren je savladao Grenobl sa 4:0, dok je Lorijen trijumfovao protiv Nansija 3:1. Sent Etjen i Okser igrali su nerešeno 1:1. Preostale tri utakmice na programu su u nedelju.

Danijel Ljuboja igrao je svih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 90 minuta u ubedljivom porazu svog Grenobla od Rena (4:0). Ivan Stevanović ušao je u osmom minutu meča Sošo – Valensijen, ali je njegov tim ubedljivo poražen (5:2).

Rezultati šestog kola:

Bulonj - Bordo 0:2

Lorijen - Nansi 3:1

Sošo - Valensijen 2:5

Grenobl - Ren 0:4

Nica - Monako 1:3

Olimpik Marselj - Monpelje 4:2

Sent Etjen - Okser 1:1

Nedelja:

Lens - Lil

Tuluz - Le Man

Pari Sen Žermen - Olimpik Lion

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Francuska: Bordo rutinski protiv Bulonja, Valensijen ubedljiv u Sošou

Izvor: Sportske.net, 19.Sep.2009, 22:05

Odigrane su prve utakmice veoma efikasnog 6. kola francuskog šampionata. Bordo lako savladao Bulonj, a Ren je još više prikovao za dno tabele ekipu Grenobla. Valensijen sjajnom igrom u drugom poluvremenu savladao ekipu Sošoa. Nova pobeda Monaka.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.