Pobeda Atletiko Madrida, poraz Bilbaa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Nov.2015, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Atletiko Madrida, poraz Bilbaa

Fudbaleri Atletko Madrida pobedili su večeras na gostujućem terenu Betis sa 1:0, u utakmici 12. kola španskog prvenstva i popeli se na drugo mesto na tabeli.

Jedini gol na utakmici postigao je Koke u sedmom minutu.

Atletiko je ostvario drugu uzastopnu pobedu, a poslednjih šest utakmica je bez poraza i sa 26 bodova je preskočio Real Madrid na drugom mestu. Real je treći sa dva boda manje, posle sinoćnjeg poraza od Barselone u "el klasiku" od 0:4. Barselona je prva >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa 30 bodova.

Betis je večeras pretrpeo peti poraz u prvenstvu i nalazi se na 12. mestu na tabeli sa 15 bodova. ;

Fudbaleri Granade pobedili su Atletik Bilbao sa 2:0 i ostvarili prvu pobedu na domaćem terenu u ovoj sezoni.

Domaći su poveli autogolom Emerika Laporte u petom minutu, a konačan rezultat postavio je Sakes u 59. minutu.

Granada se posle prve pobede u poslednjih 10 utakmica izvukla sa dna tabele i zauzima 16. mesto sa 10 bodova, a Atletik, koji je prekinuo niz od tri pobede, zauzima deveto mesto sa 17 bodova.

Remi Viljareala i Eibara, trijumf Levantea

Fudbaleri Viljareala i Eibara odigrali su danas nerešeno 1:1, u utakmici 12. kola španskog prvenstva.

Eibar je poveo golom Serhija Enriha u 27. minutu, a konačan rezultat postavio je Haume Kosta pet minuta pre kraja utakmice.

Viljareal se popeo na četvrto mesto na tabeli i ima 21 bod, a Eibar, koji je današnjim remijem prekinuo niz od dve pobede, zauzima šesto mesto sa 20 bodova.

Levante slavio u Hihonu

Fudbaleri Levantea pobedili su danas u Hihonu ekipu Sportinga sa 3:0, u utakmici 12. kola španske Primere.

Golove za Levante, koji je upisao tek drugi trijumf u sezoni, postigli su Dejverson u 18. i 44. minutu i Zuhair Fedal u 27.

Sporting je imao veliku priliku da postigne makar jedan pogodak na utakmici, ali Džoni Rodriges nije iskoristio jedanaesterac u 63. minutu.

Levante je, posle 12 odigranih utakmica, na 18. mestu na tabeli sa 10 bodova, dok je Sporting na 15. poziciji sa dva boda više.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Remi Viljareala i Eibara

Izvor: B92, 22.Nov.2015

Fudbaleri Viljareala i Eibara odigrali su nerešeno 1:1, u utakmici 12. kola španskog prvenstva.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.