Po prvi put u istoriji - stranac na klupi Srbije?!

Izvor: Sportske.net, 22.Feb.2020, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Po prvi put u istoriji - stranac na klupi Srbije?!

Da li je ovo najbolje rešenje?

Muška rukometna reprezentacija Srbije uskoro će dobiti novog selektora, a to bi po prvi put u istoriji mogao da bude - stranac!

Kako prenosi Žurnal, prvi čovek RSS Božidar Đurković i potpredsednik Saveza Dragan Škrbić spremni su na radikalan potez, odnosno da dovedu trenera na koga "niko nema nikakav uticaj, a koji je dovoljno stručan da napravi rezultat".

Glavni kandidat u ovom trenutku je David Dejvis, bivši reprezentativac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Španije, ali koji vrlo dobro poznaje balkanski mentalitet.

Zanimljivo, on je svojevremeno trenirao muški tim Vardara, doduše kao pomoćni trener, i rukometašice istoimenog makedonskog kluba.

Takođe, bio je selektor reprezentacije Rusije i Egipta, a trenutno je trener Vesprema za koji nastupaju Petar Nenadić i Vladimir Cupara.

Uz njega, kandidati za klupu Srbije su Raul Gonzales, Antonio Karlos Ortega i Ćavi Sabate, piše Žurnal.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Prvi put u istoriji stranac preuzima reprezentaciju Srbije?

Izvor: OkRadio.rs, 22.Feb.2020

Muška rukometna reprezentacija Srbije uskoro bi trebalo da dobije desetog selektora od osamostaljenja. Posle ostavke koju je nedavno podneo Nenad Peruničić, kako stvari stoje, kormilo "Orlova" mogao bi da preuzme stranac.   Čelnici Rukometnog saveza Srbije Božidar Đurković i Dragan Škrbić...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.