Po meri Sevilje: Remi Valensije i Barselone

Izvor: N1 televizija, 07.Okt.2018, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Po meri Sevilje: Remi Valensije i Barselone

Osmo kolo La Lige zaključeno je remijem Valensije i Barselone.

Valensija je dočekala Barselonu u poslednjem meču osmog kola La Lige. Meč je završen bez pobednika - 1:1.

Valensija je povela već u drugom minutu golom Ezakijela Garaja.

Garaj se sjajno snašao u gužvi u šesnaesercu nakon što je Valensija izvela korner i poslao loptu u mrežu za veliku radost domaćih navijača.

Barselona je u 23. minutu preko Lionela Mesija stigla do izjednačenja, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ali ispostavilo se da je to i konačan ishod ovog meča.

Kratak pas poslao je Suarez do Mesija koji fenomenalno šutira sa nešto više od 20 metara od gola i bombom donosi izjednačenje.

Imala su oba tima po nekoliko prilika, ali je Valensija češće bila u šansi od Barselone. Na kraju ipak remi.

Za Barselonu je ovo četvrti meč u nizu bez pobede u ligi, a u tom periodu osvojili su tri boda. Sada su na tabeli drugi sa 15 bodova, a reprezentativnu pauzu na prvom mestu dočekuje Sevilja sa bodom više.

Atletiko Madrid je treći sa 15 bodova, ali slabijom gol razlikom od Barse. Slede Real Madrid, Espanjol i Alaves sa po 14 bodova.

Valensija nakon šestog remija u sezoni ima devet bodova na 13. mestu na tabeli.

Nakon pauze zbog Lige nacija, gledaćemo derbi između Barselone i Sevilje.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.