Po Englezima Bane prelazi u Barsu

Izvor: Press, 31.Maj.2013, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Po Englezima Bane prelazi u Barsu

Ivanović je viđen u restoranu "Kasa Fuste", koji je u  blizini Nou Kamp, pa su britanski mediji odmah iskonstruisali priču.

Prvo je o ovome pisao katalonski Sport, prenoseći da prisustvo Ivanovića u Barseloni znači i njegov transfer u redove ovosezonskog šampiona Španije.

Engleski mediji su nastavili u istom tonu da špekulišu o tome, a samo dan ranije Dejli mejl je pisao kako je Banetov saigrač David Luiz praktično novi Barsin član.

Za sada nema potvrde da će Ivanović sa Ostrva, ali svojim odličnim partijama tokom sezone zainteresovao je mnoge timove i to naročito u Španiji. Njegova vrednost na tržištu doseže oko 24 miliona evra.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRANSFER BOMBA: Bane Ivanović u Barseloni ?!?

Izvor: NaDlanu.com, 31.Maj.2013

Kapiten reprezentacije Srbije i fudbaler Čelsija, Branislav Ivanović navodno se nalazi na meti moćne Barselone, prenose britanski i španski mediji...Naime, defanzivac Čelsija je u četvrtak primećen u jednom poznatom restoranu u blizini stadiona Barselone, što je bilo dovoljno da mediji njegov...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.