Pljušte OTKAZI Popoviću: As Portlanda odbio SAD!

Izvor: Mondo, 20.Jul.2019, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pljušte" OTKAZI Popoviću: As Portlanda odbio SAD!

"Moram da se fokusiram na klupsku sezonu", čuo je već drugi put u toku ovog dana selektor Greg Popović.

Spisak selektora SAD za Mundobasket se skraćuje "sam od sebe".

Nakon što su Entoni Dejvis i Džejms Harden "odjavili" reprezentaciju SAD ove nedelje, odnosno nešto manje značajni Erik Gordon u toku dana, isto je uradio i fantastični Si Džej Mekolum, prenosi dobro obavešteni "Yahoo Sports".

Jedan od nosilaca igre Portlanda >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << neće se pojaviti na trening kampu Sjedinjenih Država pošto mu je želja da se fokusira na klupsku sezonu.

Isti izgovor iskoristili su i njegovi prethodnici, pa je tako od 20 imena na spisku Grega Popovića sada ostalo 15, dok je i dalje neizvestan nastup Kajla Laurija koji je operisao palac šake, zbog čega ga čeka manja pauza.

Ostaje pitanje da li će se Gregu Popoviću "zahvaliti" još neki igrači od preostalih na spisku, odnosno da li će biti prinuđen da "dopisuje" nova imena zbog sve manje opcija.

Si Džej Mekolum je prošle sezone u NBA prosečno beležio 21 poen, 4 skoka i 3 asistencije, dok je te proseke još "podigao" u plej-ofu i viđen je kao jedan od glavnih igrača ovog tima.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.