Pljuštali golovi u Austriji - Štutgart i Hadersfild odigrali za pet plus (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 01.Avg.2017, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pljuštali golovi u Austriji - Štutgart i Hadersfild odigrali za pet plus (VIDEO)

Nije bilo pobednika u prijateljskom duelu - 3:3

Fudbaleri nemačkog Štutgarta i engleskog Hadersfilda odigrali su nerešeno 3:3 u prijateljskoj utakmici odigranoj u austrijskom Švacu blizu Insbruka. Zanimljivo, radi se o dva tima koja su proletos izborila plasman u elitna nacionalna takmičenja, Bundes i Premijer ligu.

Nemački klub je bio bolji u prvom, a Englezi u drugom poluvremenu. Švabe su povele u 12. minutu preko Simona Terodea, a prednost je duplirao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Šadrak Akolo četiri minuta pre kraja prvog dela utakmice.

POGLEDAJTE OVDE SVE KVOTE MOZZART KLADIONICE

Hadersfild se probudio u nastavku. U 54. minutu Radživ van la Para je smanjio zaostatak engleskog kluba, ali je Timo Verner u 67. minutu povisio na 3:1.

Ipak, završnica meča apsolutno je pripala engleskom klubu. Najpre je u 77. minutu Kolin Kvaner smanjio na 3:2, a konačan rezultat postavio je Šon Skanel.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.