Pljunuti Vardi prevario pola Lestera, pa dobio poziv od igrača! (VIDEO) (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Maj.2016, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pljunuti Vardi prevario pola Lestera, pa dobio poziv od igrača! (VIDEO) (FOTO)

Foto: Profimedia

Ludilo je u Lesteru ovih dana, ne samo zbog osvajanja prve istorijske titule šampiona Engleske FK Lestera, već i zbog poštara Lija Čepmena.

Ovaj momak je uspeo da proživi san mnogih stanovnika Lester Sitija i navijača kluba, a to je da slavi sa igračima u atobusu koji kruži gradom titulu prvaka.

E sad, pitate se kako je neki poštar uspeo u tome. Pa tako što je obukao dres Lestera, a neverovatno liči na najboljeg igrača Džejmija Vardija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
Tim Lestera je pokupuo Čepmena i ubacio ga u autobus da slavi sa njima titulu. Najviše se izneandio Vardi kada je video svog "blizanca"

Prethondo je Čepmen išao po gradu gde su ga ljudi zasutavljali i tražili da se slikaju sa njim misleći da je Džejmi Vardi.

"Full kit wanker!" pic.twitter.com/hrCeyeJ1Qg

— 101 Great Goals (@101greatgoals) May 3, 2016

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.