Izvor: MozzartSport.com, 28.Jul.2021, 08:20

Plemeniti tiket Miloslava Samardžića krunisan pobedom

Novinar i publicista britkog pera u Tiršovu šalje 110.900 dinara

Telegrafski ktarko – Miloslav Samardžić, književnik i publicista, pogodio je sva četiri MOZZART para i time overio kvotu 11,09. Tragom ove informacije u prilici smo da s ponosom konstatujemo da smo do ovog momenta kroz akciju koja traje preko pet godina, donirali ukupno 20.495.557 dinara, posredstvom 278 prolaznih listića.

Prvom čoveku kragujevačkih „Pogleda“, čestitamo na uspehu, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << uz vest da će na osnovu ovog tiketa iznos od 110.900 dinara biti doniran Univerzitetskoj dečjoj klinici „Tiršova“.

Od starta, ispostavilo se osnovano imali smo apsolutno poverenje smo kladilačku procenu čoveka koji je poznat po predanom, a nadasve analitičnom radu na prikupljanju i publikovanju istorisjke građe vezane za period Drugog svetskog rata na prostoru bivše Kraljevine Jugoslavije. Ipak, zbog čega povezujemo naizgled nespojivo?

Konkretno, analitičnost Miloslava Samardžića pokazala se presudno bitnom i u slučaju odabira igara u „Humanitarnom tiketu u podne“.  Imali smo dve poprilično sigurne dvojke ka koto Legije i Ferencvaroša,  ziheraški UG2+ tip iz Helsinkija i jednu prejaku jedinicu. Vikingur je dobio Runavik sa 2:1, što je zbilja krunisalo tiket Miloslava Samardžića s prolaznim koeficijentom 2,45. Svaka čast, jer manevar na poslednjem paru bio je potez koji je definitivno uvećao specifičnu vrednost listića koji će između ostalog pomoći i Humanitarnom udruženju građana - žena „Hercegovka“ iz Nevesinja na osnovu uplate u iznosu od 50 konvertibilnih maraka na području Republike Srpske.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.