Plej-aut: Pobede Pazara i Bačke

Izvor: Sportske.net, 13.Maj.2017, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plej-aut: Pobede Pazara i Bačke

Fudbaleri Novog Pazara pobedili su danas na svom terenu čačanski Borac sa 2:0, dok je Bačka slavila u gostima protiv Rada sa 1:0 u utakmicama 35. kola Super lige Srbije.

Sve do 83. minutu na meču u Pazaru bilo je 0:0, ali je potom domaća ekipa uspela da stigne do vrlo važna tri boda u borbi za opstanak.

Golove za Pazar postigli su Mladen Popović u 83. i Aleksandar Djoković u 93. minutu iz jedanesterca.

Novi Pazar je imao inicijativu tokom većeg dela >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << meča. Srdjan Knežević je u četvrtom minutu pogodio stativu, a Stefan Milojević u 75. prečku, dok je na drugoj strani udarac Lazara Stajčića glavom u sedmom minutu zaustavila stativa.

Novi Pazar je i dalje poslednji na tabeli sa 17 bodova, koliko ima i Metalac, odnosno ima bod manje od Borca, a dva od Rada.

Bačka je na Banjici slavila golom Milorada Balabanovića u 19. minutu. Bačka je sada četvrta na tabeli plej-aut grupe sa 20 bodova.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Pazar bolji od Borca, Bačka slavila na Banjici

Izvor: N1 televizija, 13.Maj.2017

U petom kolu doigravanja za opstanak u Superligi Srbije, Novi Pazar je stigao do važnih bodova, a Čukarički je doživeo poraz nakon tri vezane pobede...U duelu Novog Pazara i Borca, dve ekipe kojoj svaki bod može da bude od presudnog značaja za opstanak, slavio je Novi Pazar 2:0 golovima Popovića...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.