Plavšić povredio glavu na pripremama: Odmah sam osetio da mi teče krv

Izvor: B92, 08.Jul.2023, 22:08

Plavšić povredio glavu na pripremama: Odmah sam osetio da mi teče krv

Srđan Plavšić, fudbaler češke Slavije, doživeo je tešku povredu glave tokom priprema u Austriji protiv ekipe Podbrezove.

Krvavog lica iznet je sa terena, a lekari su morali da mu ukažu prvu pomoć na terenu, gde su morali da mu ušiju ranu, prenosi Kurir.

Kurir je stupio u kontakt sa Srđanom Plavšićem, međutim zbog povrede on nije mogao da govori.

"Do povrede je došlo tako što sam pokušao da zaustavim kontru i opasan napad protivnika. Uspeo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam da izbijem loptu igraču, ali onda pomalo i nesrećan trenutak. Padali smo obojica i u tom padu, ja sam glavom pao direktno na njegovu kopačku. Kada je podigao nogu direktno me je isekao... Povreda nije toliko strašna, kako je moglo da bude" rekao je za Kurir Srđan Plavšić i dodao:

"Bio sam u bolnici, prošao sve preglede glave. Na svu sreću nisam morao na operaciju. Doktor mi je rekao da ću morati da nosim konce od šest do osam dana. Tek nakon toga ću moći da se vratim na teren. Posle svih pregleda uveče su me pustili da se vratim u hotel, tako da sam sada sa ekipom"

Prepričava Plavšić kako se osećao posle udarca i kaže da nije izgubio svest.

"Iskreno, odmah posle udarca sam osetio da mi teče krv. Znao sam da će morati da me ušivaju. Igrači koji su to posmatrali mi kažu da je rana izgledala jezivo. Na sreću nisam mogao to da vidim. Sve vreme sam bio svestan svega"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PUNIH 15 MINUTA JE LEŽAO NA ZEMLJI: Evo šta kaže Plavšić nakon jezive povrede – ‘Odmah sam osetio krv’! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 09.Jul.2023, 13:57

Zaista jeziva scena! Srpski krilni fudbaler Srđan Plavšić doživeo je jezivu povredu, kada je pre par dana njegova Slavija igrala protiv Podbrezova. Užasavajuće slike mogle su se videti na društvenim mrežama, ali na svu sreću nije bilo preterano ozbiljno, pa Srđanu neće trebati previše vremena...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.