Izvor: Blic, 27.Jul.2002, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plavi kod kuće

Plavi kod kuće

ROTENBURG - Jugoslovenski košarkaši sinoćnom utakmicom protiv Nemačke završili su prvi deo priprema pred Svetsko prvenstvo u Indijanapolisu, koje počinje 29. avgusta. Plavi danas oko 17 časova dolaze u Beograd, gde će im se priključiti Vlade Divac i Predrag Stojaković, koji su poslednjih deset dana trenirali individualno. Divac je bio u Sakramentu, dok je Stojaković vežbao u hali 'Pionir', uz budnu pažnju kondicionog trenera Zimonjića.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />Selektora Svetislava Pešića u ovom trenutku najviše brine povreda Dragana Tarlaća, centra madridskog Reala, koji ima problema sa listom desne noge. Ipak, poslednje vesti govore da je u pitanju samo lakša povreda i očekuje sa da će Tarlać početir sa treninzima već sredinom nedelje. Reprezentacija Jugoslavije se neće dugo zadržavati u domovini, jer se već u sredu odlazi u Tursku, tačnije Istanbul, gde će plavi odigrati pet mečeva. Posle Turske naši najbolji košarkaši učestvovaće na turniru reprezentacija u Beogradu, a za kraj je ostavljen put u Braunšvajg. Tada se očekuje da će selektor Pešić objaviti spisak košarkaša na koje će računati za Mondijal u Indijanapolisu, na kojem Jugosavija brani zlatnu medalju osvojenu 1998. u Grčkoj. S. R.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.