Plavi karton bi uneo dodatnu konfuziju

Izvor: B92, 09.Feb.2024, 20:10

"Plavi karton bi uneo dodatnu konfuziju"

Menadžer fudbalskog kluba Njukasl Edi Hau rekao je da bi uvođenje plavog kartona unelo dodatnu konfuziju tokom utakmica.

Svetski mediji preneli su u četvrtak da se planira uvođenje plavog kartona u utakmice, kojim bi se kažnjavali igrači koji naprave "grub ili ciničan prekršaj", posle čega bi izašli iz igre na 10 minuta.

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) odbacila je te tvrdnje kao netačne i navela da će takvo testiranje, ako se uopšte sprovede, biti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na nižim nivoima.

"Nisam veliki ljubitelj toga. Mislim da su za to žuti kartoni. Postojeći sistem dobro radi, samo mora da se primenjuje na pravi način", rekao je Hau, preneo je Skaj.

"Uvođenje plavog kartona uneće dodatnu konfuziju", dodao je trener Njukasla.

Šaljiv komentar na ovu temu imao je Mesut Ozil.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.