Plave druge u Italiji

Izvor: B92, 19.Okt.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Plave" druge u Italiji



Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije i Crne Gore osvojila je drugo mesto na turniru Alasio 2006, a Jelena Nikolić je proglašena za najboljeg smečera turnira.

Italija, aktuelni svetski šampion, savladala je u finalu "plave" rezultatom 3:2, po setovima 25:22, 19:25, 25:21, 23:25 i 17:15. Utakmica je odigrana u dvorani Palasport Ravica u prisustvu 2500 gledalaca, a sudili su Đani Bartolini i Luka Sobrero.

"Teška utakmica, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u kojoj smo malo pasivnije, uplašenije odigrali u finišu petog seta. Lagane situacije nismo uspeli da realizujemo, iako smo stigli minus od tri poena (11:14). Bila je ovo, kao i juče, dobra utakmica na kvalitetno visokom nivou. Drugi set smo odigrali fantastično, a njegov drugi deo na vrhunskom nivou. Malo je nedostajalo da savladamo Italijanke, presudila je jedna lopta i zbog toga možemo samo da žalimo. Prezadovoljan sam, jer ne bi trebalo zaboraviti da nam je ovo bio četvrti meč za četiri dana, pa je sigurno primetan i umor. Na kraju, možda je ovo i bolje nego što smo se nadali", rekao je Zoran Terzić, prvi trener plavih seniorki.

Najbolji tim SCG vraća se u četvrtak u Beograd, gde će se pripremati do odlaska u Japan.

Svetsko prvenstvo počinje 31. oktobra.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.