Plavci se bacili na posao, ugovori za zvezde u usponu!

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2019, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Plavci" se bacili na posao, ugovori za zvezde u usponu!

Zasluženo.

Čelsi je ove sezone krenuo u smenu generacija, taj posao dodeljen je Frenku Lampardu, legendi kluba.

Zbog zabrane transfera nisu "Plavci" dovodili pojačanja, Lamps je morao da se osloni na postojeći roster, ali je odmah poslao jasno da će svako dobiti priliku da se dokaže.

Njegov cilj je da intergriše mlade igrače, momke koji su pohađali akademiju kluba sa "Bridža", a u prvi plan izbili su Mejson Maunt i Temi Abraham.

Dvojac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igra zaista sjajno, napadač poreklom iz Nigerije je na poslednja tri susreta u PL postigao čak sedam golova.

Jasno je da je pred njim blistava budućnost, svesni su toga i u Čelsiju, pa su rešili da se obezbede.

Počeli su pregovore sa Abrahamovim agentom oko novog ugovora, u klubu su ubeđeni da će uskoro pronaći dogovor i da će napadač parafirati ugovor do leta 2024. godine.

Pregovori su otvoreni i sa mladim Tomorijem, koji bi takođe trebalo da stavi paraf na saradnju do leta 2024. godine. On je dobio priliku u zadnjoj liniji protiv Vulvsa u petom kolu PL, postigao je sjajnu golčinu i kupio simpatije navijača.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.