Plavci bi da kupuju u Rimu!

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2018, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Plavci" bi da kupuju u Rimu!

Kako prenose italijanski mediji, Čelsi je zainteresovan za fudbalera koji brani boje jednog od dva najveća kluba iz italijanske prestonice.

Alesandro Florenci će ovog leta najverovatnije napustiti Romu, kako je došlo do novih problema sa upravom kluba iz Rima oko produžetka saradnje.

Juve i Inter su već pokazali interesovanje za njegove usluge, a sada se u trku uključio i Čelsi.

Florenci ima ugovor sa klubom sa "Olimpika" do 2019. godine, pregovori >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << oko nove saradnje se vuku već mesecima i čini se da neće imati pozitivan ishod.

Prema pisanju "Gazete delo Sport", "Vučica" odbija da izađe u susret zahtevima fudbalera, koji traži platu od četiri miliona na godišnjem nivou.

Čelsi je navodno već uspostavio kontakte sa upravom Rome oko Florencija, žele ga u svojim redovima i pokušaće da se dogovore sa Rimljanima oko njegovog transfera na "Stamford Bridž".

Italijanski reprezentativac može da nastupa na nekoliko pozicija u timu, pokriva sve pozicije po desnoj strani, a može da igra i u centralnom delu veze.

U sezoni za nama, koja je za njega došla nakon teške povrede ligamenata kolena, upisao je jedan gol i četiri asistencije na 42 zvanična nastupa.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.