Platini čestitao mladima

Izvor: RTS, 17.Okt.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Platini čestitao mladima

Predsednik Evropske fudbalske unije Mišel Platini čestitao je predsedniku Fudbalskog saveza Srbije Tomislavu Karadžiću na plasmanu mlade reprezentacije na završni turnir prvenstva Evrope, koji će naredne godine biti održan u Švedskoj.
"Iskreno vam čestitam na plasmanu vaše mlade reprezentacije na finalni turnir prvenstva Evrope 2009. godine u Švedskoj. Solidarnost i posvećenost eki...

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Platini čestitao "orlićima"

Izvor: Mondo, 17.Okt.2008

'Solidarnost i posvećenost ekipe tokom obe utakmice baraža protiv Danske doprineli su njihovom plasmanu na EP. Zato mogu biti ponosni na ono što su postigli', naveo je Platini u čestitki predsedniku FSS Tomislavu Karadžiću.

Nastavak na Mondo...

Čemu sumnja?

Izvor: Kurir, 18.Okt.2008, 06:37

Radomir Antić, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, čvrsto veruje da njegov tim ima kvalitet da se plasira na završni turnir Svetskog prvenstva u Južnoj Africi 2010. godine. On ističe da među reprezentativcima ne postoji ni gram euforije jer je do ispunjenja konačnog cilja ostalo još mnogo....

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.